Ervaringen

Mijn ervaring

“Ik ging naar Zwaan voor een lichaamsmassage, omdat ik wel wat ontspanning kon gebruiken. Ik was snel overprikkeld, erg moe en had allerlei fysieke klachten, symptomen die duiden op overbelasting. De situatie waar ik in zit is ook niet makkelijk waarbij twijfels over mezelf en mijn relatie beginnen op te spelen.

De massage was heerlijk en maakte me ontspannen. Wat ik me niet beseft had was dat er ook een stuk lichaamswerk bij zat. Zwaan ontdekte een blokkade bij mij en ging vragen stellen. Ik kreeg een heel mooi beeld voor ogen van een roze ruimte. Op het dak van de ruimte zat iemand te drukken en dat voelde niet ok. Dat gedruk beperkte mij in mijn ruimte. Door de juiste vragen te stellen wist Zwaan mij inzichten te geven waardoor ik mezelf nu beter begrijp. En wat ik heel prettig vond is dat ze neutraal was. Ik heb zelf deze inzichten gekregen zonder dat ik beïnvloed ben. Dat zegt iets over haar kwaliteit als coach.

Ben ik nu van alle problemen af? Nee, dat is niet het geval, maar ik voel me wel een stuk krachtiger en heb weer meer vertrouwen in de toekomst.”

Linda

 

Mijn ervaring

 

De holistische massage bij Zwaan voelde als een fijne totaalbeleving. Ik voelde haar warme en oprechte interesse bij de intake wat werd versterkt door de mooie verdiepende vragen.
De massage was een unieke en diep ontspannende ervaring omdat je samen op zoek gaat naar dat wat speelt en waar het lijf behoefte aan heeft.

Zwaan nogmaals dank voor de waardevolle inzichten die me dat heeft gebracht!

Annelien

 

Recovery Corona

Een tijdje geleden heb ik het corona virus opgelopen. Sindsdien kamp ik met ernstige vermoeidheidsklachten, ben ik erg prikkelgevoelig, heb ik last van mijn spieren en kan ik mij slecht concentreren. Zwaan heeft mij gemasseerd. Bij de eerste massage kreeg ik het direct lekker warm. Ik voelde dat het bloed weer van top tot teen door mijn lijf stroomde. Ook sliep ik direct vaster.

Zwaan neemt de tijd voor mij en past de massage op mijn lijf aan. Na een massage voelt het of mijn lijf gereset is en ga ik heerlijk ontspannen naar huis.

Astrid

Nog wat ervaringen

Zoals een massage volgens mij zou moeten zijn: stevig, zacht, voelend en invoelend, maar ook op zoek naar de knelpunten en dit aangaan, om daarna te mogen ontspannen. Het bestaat, want deze massage heb ik van Zwaan mogen ontvangen!
The day-after was zowaar de massage nog voelbaar: het ontspannen, relaxte gevoel was nog aanwezig. Een heerlijke massage, waarbij het Zwaan is gelukt om mij een totale ontspanning te geven!

Ria

Zwaan, wat een fijne werkbare massage, bij een glas thee nog navoelen, hele prettige tintelingen, het lichaam is aan het werk. Heel veel dank.

Maria,