Referenties

 

 

Een paar maanden geleden ben ik door allerlei omstandigheden, die al erg lang speelden in zowel de zakelijke als privé sfeer, tot de conclusie gekomen dat er iemand eens naar mij moest gaan kijken / helpen, naar het wie ik nou eigenlijk ben. Het moest iemand zijn die mij totaal niet kende.

Ik kende jou al wel, maar dan vanuit de kappersstoel. Daar hebben wij met regelmaat goede gesprekken gehad en daar kwam al eens het een en ander naar voren. Ook kwam naar voren waar jij je mee bezig bent gaan houden en hoe jij er toe gekomen bent. Dat maakte een diepe indruk op mij.

Jij gaf al eens aan, dat je dacht dat jij mij kon helpen. Ik vond het erg attent, maar had toch mijn twijfels omdat we elkaar al kende. Maar had ook het gevoel dat wat ik vertelde, in goede handen was en bleef.

Ik ben de uitdaging toch met jou aangegaan. Ik heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.Je had mij na drie sessies al een dusdanig beeld kunnen geven, waar het bij mij fout ging en in wat voor persoonlijkheidsprofielen ik zit. Nu ik weet waar het probleem (problemen) zit en kan ik mij dagelijks weer bijsturen.

Door deze sessies en de middelen die je mij gegeven hebt, om indien nodig mijn geheugen weer te kunnen opfrissen, voel ik de laatste maanden dat de onrust die in mij zit, steeds minder aan het worden is en dat ik weer voorzichtig de oude begin te worden. Ik wordt weer rustig in mijn hoofd.

Ik kan weer van diverse simpele dingen genieten, wat ik lange tijd niet meer kon. Kortom, ik ben gelukkig goed en op de juiste wijze door jou geholpen.Je bent zeker een goede aanrader voor anderen.

Na vriendelijke groet,

Jeroen Bos

 

 

Begin mei 2018 ben ik naar aanleiding van de challenge die Zwaan aangegaan was, bij haar geweest voor een vrijblijvend gesprek. Ik voelde me wel op mijn gemak tijdens het gesprek en durfde ook open en eerlijk te zijn. Het werd een gesprek met een lach en een traan. Er werd ook nog weer eens bevestigd dat er bepaalde punten zijn die gevoelig zijn en dat waarschijnlijk ook altijd wel in meer of mindere mate zullen blijven. Maar dat is ook niet erg. Zwaan heeft tijdens het gesprek een paar dingen gezegd waar ik nog regelmatig aan denk en waar ik ook iets mee probeer te doen. Mocht ik ooit echt ergens mee zitten en behoefte hebben aan iemand om mee te praten en me verder te helpen, dan zou ik zeker overwegen weer naar haar toe te gaan.

 

Ina Schrijver

 

 

Ik heb Zwaan leren kennen als een fijne en integere vrouw. We hebben samen een event verzorgd bij DeBroekriem.nl, waar zij als gastspreker heeft verteld over het enneagram. Na een bericht op Linkedin waarin ze schreef ‘Wat doe je niet wat je wel zou willen doen?’ heb ik contact opgenomen. Nieuwsgierig naar wat dit voor mij zou kunnen betekenen.

Het was een heel persoonlijk gesprek. Zwaan weet de juiste vragen te stellen en je mee te nemen naar diepere lagen om te onderzoeken waar jouw kernkwaliteiten en valkuilen liggen en hoe je daar mee om gaat. De eerste acht jaar van je leven zijn daarin belangrijk, omdat daar vaak de kern ligt van jouw vraag.

Ze vertaald dit naar het enneagram. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe jij reageert en waar je allergisch voor bent. Het heeft mij inzicht gegeven in waar ik blokkeer, waar mijn talenten liggen en hoe ik er mee om ga. Het was heel waardevol. Dank je wel Zwaan voor je tijd en aandacht. Je bent een prachtvrouw!

Diana Sterken

 

Alweer een tijdje geleden een sessie gehad bij Zwaan, een fijn gesprek waarin ik veel inzichten heb gekregen. Dankzij de sessie zie ik in dat ik niet ‘alleen’ ben in mijn denken en met name dat dat gewoon goed is. Dit geeft een soort rust en ruimte waardoor ik me verder kan en wil ontwikkelen. Bedankt Zwaan!

Marlou Boers

 

Gewoon Zwaan heb ik niet gewoon ervaren.
Tijdens een bijzondere workshop die Zwaan op een open respectvolle en duidelijke manier gaf over het Enneagram kwamen bijzondere eigenschappen van mijzelf naar voren.
Wat bijzonder was de open manier waarop Zwaan ook over zichzelf vertelde waardoor anderen en ik ons gemakkelijk konden openen en weer geheel nieuwe inzichten kregen over onze eigen persoonlijkheid of die van onze dierbaren.
Handvaten om meer mijzelf te durven en mogen zijn in plaats van mijzelf te moeten of mogen verbeteren om mijzelf en ieder ander meer te accepteren.
Zwaan laat je door middel van een superfijn coaching gesprek daarna nog meer je eigen kracht, talenten en oorzaken van bepaald gedrag zien wat telkens in je leven terug komt.
Hoe je hier mee aan de slag kunt met haar hulp.
Eigenlijk dus heel bijzonder die Zwaan!
Nogmaals bedankt voor je fijne workshop en coaching.

Astrid Hage

 

Onlangs een hele leuke sessie bij Zwaan gevolgd. Nadat ik enkele maanden geleden een workshop had gevolgd bij haar waarbij het enneagram werd toegelicht, was het nu tijd voor een persoonlijke sessie. Nieuwsgierig naar welk type ik ben en wat belangrijke thema’s zijn voor mij. En hoe ga ik daar dan mee om? Wat zijn eigenlijk mijn kernkwaliteiten, valkuilen en waar ben ik dan weer allergisch voor. Hoe reageer ik dan daarop?
Heel erg leuk en leerzaam om dit te ervaren. Vaak herkenbaar maar soms ook totaal niet. Of stiekem ook weer wel maar dit dan eigenlijk niet willen toegeven. Het blijkt dan ook dat je niet in een hokje te stoppen bent maar in een driehoek die veel raakvlakken heeft. In een heel persoonlijk gesprek met Zwaan kom je tot mooie inzichten wat helpt in je persoonlijke groei, inzicht in wie je bent en waar je naar op zoek bent om zowel privé alsook in werk die rust en voldoening te ervaren.

Marieke Muilerman